Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz ve kabak görmek

Rüyada karpuz ve kabak görmek

Rüyada karpuz ve kabak görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karpuz ve kabak gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Rüyada kabak karpuz görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına inanılır.

Rüyada karpuz ve kabak görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kabak görmek hayırlı terfiler alınacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazardan kabak almak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına delalet eder.

Rüyada turuncu kabak görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına delalet eder.

Rüyada kabak pişirdiğini görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızartılmış kabak görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada çok kabak görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments