Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz sattığını görmek

Rüyada karpuz sattığını görmek

Rüyada karpuz sattığını görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yüzünün hep güleceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada karpuz sattığını gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada acı karpuz yemek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde karpuz görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalettir.

Rüyada yarım karpuz görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, konferans ve seminerlere katılacağına rivayet eder.

Rüyada karpuz yediğini görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada karpuz kamyonu görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz kavun görmek hayırlı ve güzel olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kelek karpuz kesmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulur.

Rüyada kelek karpuz görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, bilgi ile donanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments