Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuzun içini görmek

Rüyada karpuzun içini görmek

Rüyada karpuzun içini görmek böylece yüzünün güleceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karpuzun içini gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada karpuzu birine vermek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz dikmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karpuzu düşürmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karpuz atmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet eder.

Rüyada mevsimsiz karpuz görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada ham karpuz görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada bir dilim karpuz görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, planların sarkacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada karpuz aşermek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, fesada bulaşacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments