Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz vs kavun görmek

Rüyada karpuz vs kavun görmek

Rüyada karpuz vs kavun görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz vs kavun gördüyseniz:

  • Yardıma hazır olmanız uzun vadeli etkisi olacak bir etki yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya tabir olunur.

Rüyada karpuz kavun görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına işarettir.

Rüyada karpuz kavun ekmek itibarını zedeleyeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kavun karpuz görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, uzun yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet eder.

Rüyada karpuz ve kavun görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments