Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından bebek düşürmek

Rüyada karnından bebek düşürmek

Rüyada karnından bebek düşürmek güzel zamanlar geçireceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada karnından bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, zorlanacağına işaret eder.

Rüyada karnında bebek düşürmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnından bebek düşürmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ümitlerinin son bulacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Rüyada kar düştüğünü görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments