Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeği düşürmek

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada karnında bebek düşürmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine rivayet eder.

Rüyada karnından bebek düşürmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada kar düştüğünü görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, kesesinin her daim dolu kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments