Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebek düşürmek

Rüyada karnında bebek düşürmek

Rüyada karnında bebek düşürmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Rüyada karnından bebek düşürmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, geçim derdinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada karnında bebek düşürmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kısmet alacağına, imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek başarıların artacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, yolculuğa çıkmaya, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kar düştüğünü görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments