Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar düştüğünü görmek

Rüyada kar düştüğünü görmek

Rüyada kar düştüğünü görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Rüyada kar düştüğünü gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şeyler yapmanız için size baskı uygulayan kişiler olabilir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, işveren koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebek düşürmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada karnından bebek düşürmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kazanılan paranın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar düştüğünü görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments