Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, düşmanını alt edeceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • Doğru strateji geliştirmeniz direnç gösterilmesi durumunda hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada karnından bebek düşürmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kötü günlerin geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebek düşürmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına tabir olunur.

Rüyada kar düştüğünü görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments