Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sorunsuz geçeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, zenginliğinin artacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek gördüyseniz:

  • Size verdiği sözleri ya da genel anlamda görevlerini yerine getirmeyen kişilerle ilişkilerinize mesafe koyma kararı alabilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına inanılır.

Rüyada karnından bebek düşürmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, erken evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebek düşürmek maddi açıdan rahat edileceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğin düştüğünü görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada karnındaki çocuğu düşürmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kar düştüğünü görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments