Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından ameliyat olmak

Rüyada karnından ameliyat olmak

Rüyada karnından ameliyat olmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada karnından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada karnından ameliyat olmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada karnında ameliyat izi görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına tabir olunur.

Rüyada ayak ameliyatı görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine inanılır.

Rüyada alnından ameliyat olmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kasıktan ameliyat olmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada ameliyat eldiveni giymek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hırpalanacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kendini ameliyat olduğunu görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments