Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında ameliyat izi görmek

Rüyada karnında ameliyat izi görmek

Rüyada karnında ameliyat izi görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada karnında ameliyat izi gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz çok şey var.

Rüyada karnında ameliyat izi görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına inanılır.

Rüyada ameliyat izi görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ameliyat dikiş izi görmek zenginlik içinde olacağına, kötü sözler duylacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat izleri görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda ameliyat izi görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, huzurlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar üzerinde ayak izi görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnından ameliyat olmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Rüyada ayak izleri görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments