Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ameliyat olduğunu görmek

Rüyada kendini ameliyat olduğunu görmek

Rüyada kendini ameliyat olduğunu görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarını unutacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada kendini ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Rüyada ameliyat girmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, elinize para geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerinden ameliyat olmak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, durgunlaşacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ameliyat olduğunu görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada ameliyat yaptığını görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine yorulur.

Rüyada ameliyat kıyafeti görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin ameliyat olduğunu görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hasretliğin biteceğine, aileye büyük bir ev alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil ameliyat örtüsü görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz ameliyatı yapmak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments