Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnından ameliyat olmak

Rüyada alnından ameliyat olmak

Rüyada alnından ameliyat olmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, dünya malı edineceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada alnından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Rüyada alnından ameliyat olmak ancak yılmayacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden ameliyat olmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, masraflarının azalacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat olan kadın görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun ameliyat olduğunu görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada gözünden ameliyat olduğunu görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyin ameliyatı olacağını görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, parasının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini ameliyat olmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahimden ameliyat olmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments