Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğin erkek olduğunu görmek

Rüyada karnındaki bebeğin erkek olduğunu görmek

Rüyada karnındaki bebeğin erkek olduğunu görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin erkek olduğunu gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Rüyada karnındaki bebeğin erkek olduğunu görmek sadece kendisini düşüneceğine, zor durumların sona ereceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada karnında erkek bebek görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek sorunlarının yakında biteceğine, lüks şekilde yaşayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeği sevmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada anne karnında ölen bebek görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, zaaflarına kapılacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments