Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında erkek bebek görmek

Rüyada karnında erkek bebek görmek

Rüyada karnında erkek bebek görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada karnında erkek bebek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Rüyada karnında erkek bebek görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına delalet eder.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek lüksüne de lüks katacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin erkek olduğunu görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek maddi zararın büyük olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, zor zamanların biteceğine delalet eder.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, talihinin artacağına delalettir.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine yorulur.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek işini kaybedeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebek görmek mal ve para kazanılacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments