Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne karnındaki bebeği sevmek

Rüyada anne karnındaki bebeği sevmek

Rüyada anne karnındaki bebeği sevmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada anne karnındaki bebeği sevmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Rüyada anne karnındaki bebeği sevmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Rüyada anne karnında bebeği görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kısa süre içinde engelleneceğine rivayet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments