Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek hükmünün geçmeyeceğine, icat yapacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını gördüyseniz:

  • Aşırı sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada karnında bebeğin kıpırdadığını görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kıpırdadığını görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada anne karnında ölen bebek görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, kazançta zarar edeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği karnından çıkarmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine inanılır.

Rüyada anne karnında konuşan bebek görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnında ikiz bebek görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, asil kimselerden çıkacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalettir.

Rüyada karnındaki bebek görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, istediği evde oturacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments