Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında delik görmek

Rüyada karnında delik görmek

Rüyada karnında delik görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada karnında delik gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Rüyada karnının delik olduğunu görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, bol muhabbette kalacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında delik görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karnın delik olduğunu görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kem gözlere gelineceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalettir.

Rüyada karnını delik görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada duvar deliği görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet deliğini görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar bir delikten geçmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde delik görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments