Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının delik olduğunu görmek

Rüyada karnının delik olduğunu görmek

Rüyada karnının delik olduğunu görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Herkesin kırılgan olabileceği konular vardır, biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada karnının delik olduğunu görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yüzünün de güleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada karnını delik görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada karnında delik görmek güzel günler yaşanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine alamet eder.

Rüyada karnın delik olduğunu görmek kişinin içinin daralacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına inanılır.

Rüyada delik cam görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, umduklarını bulamayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işarettir.

Rüyada fare deliğini kapatmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına inanılır.

Rüyada delikten bakmak aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işaret etmektedir.

Rüyada delik bardak görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments