Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnın delik olduğunu görmek

Rüyada karnın delik olduğunu görmek

Rüyada karnın delik olduğunu görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnın delik olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Rüyada karnının delik olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret eder.

Rüyada karnında delik görmek fırsatların heba edileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnını delik görmek yeni iş kollarına girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnın delik olduğunu görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına delalettir.

Rüyada delik altın görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, huzurunun artacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada kalbini delik görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yardımda bulunacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments