Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde delik görmek

Rüyada yüzde delik görmek

Rüyada yüzde delik görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde delik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki güvenilmez bir kişi ya da yanlış kişiye güvenmeniz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüzde delik görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çeşitleneceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek ün ve itibar sahibi olacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet eder.

Rüyada yüzden kıl yolmak yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine alamet eder.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde susam görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzde şişlik görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, planlı ve programlı davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde morluk görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde yara görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments