Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratan kişiler ya da otorite konumundaki kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada sırtında çıban çıktığını görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalettir.

Rüyada çıban çıktığını görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada başkasında çıban çıktığını görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında çıban çıktığını görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına delalettir.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet eder.

Rüyada çıbanlı yüz görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada vücutta çıbanlar görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments