Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnımda balık görmek

Rüyada karnımda balık görmek

Rüyada karnımda balık görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada karnımda balık gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada balığın karnında olmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada karnında balık görmek dertlerinin günden güne artacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık karnında balık görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, eğleneceğine işarettir.

Rüyada kar ve balık görmek sorunlarını çözebileceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Rüyada balık ve kar görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada balığın karnını yarmak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada karnımda balık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet eder.

Rüyada karnında balık olduğunu görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments