Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın karnında olmak

Rüyada balığın karnında olmak

Rüyada balığın karnında olmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sağlığının kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada balığın karnında olmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Rüyada kar ve balık görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, başarı için fırsatların artacağına tabir olunur.

Rüyada anne karnında balık görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada balığın karnını yarmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık ve kar görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığın karnında olmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada karnından balık çıktığını görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına delalettir.

Rüyada karnımda balık görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında balık görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, huzurunun artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments