Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve balık görmek

Rüyada kar ve balık görmek

Rüyada kar ve balık görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret eder.

Rüyada kar ve balık gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz.

Rüyada karnımda balık görmek daha çok kazanç elde edeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, işlerinizin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında balık görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnından balık çıktığını görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnında balık görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada karnında balık olduğunu görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık karnında balık görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına yorulur.

Rüyada balığın karnında olmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada balığın karnını yarmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, şansa, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments