Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında balık görmek

Rüyada karnında balık görmek

Rüyada karnında balık görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, kendisini çok yıpratacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada karnında balık gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklık gerektiren işler, iş birlikleri veya ilişkiler eskisinden daha hızlı akmaya başlıyor.

Rüyada anne karnında balık görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık karnında balık görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada karnından balık çıktığını görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına inanılır.

Rüyada kar ve balık görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karnında balık olduğunu görmek yanlış kişilere denk geleceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada karnımda balık görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığın karnında olmak hayata küseceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada balığın karnını yarmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments