Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında balık olduğunu görmek

Rüyada karnında balık olduğunu görmek

Rüyada karnında balık olduğunu görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalettir.

Rüyada karnında balık olduğunu gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Rüyada anne karnında balık görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işarettir.

Rüyada balığın karnında olmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada balık ve kar görmek kederlerinin son bulacağına, dileklerin kabul olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnımda balık görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada karnında balık olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balığın karnını yarmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, işyerini kapatacağına, zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada karnında balık görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, geleceğinizin güzel olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık karnında balık görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments