Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnede zayıf görmek

Rüyada karnede zayıf görmek

Rüyada karnede zayıf görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnede zayıf gördüyseniz:

  • Diplomatik olmamanız durumunda karşı taraf üzerinde oldukça olumsuz bir etki yaratabilirsiniz.

Rüyada zayıf karne görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada karnede zayıf görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada karnede zayıf not görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karne görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul karnesi görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada okuldan karne almak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karneyi iyi görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada karne almak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments