Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karne almak

Rüyada karne almak

Rüyada karne almak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada karne almak gördüyseniz:

  • Provokasyonlara tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada karnede zayıf görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada okul karne görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada zayıf karne görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, geçiminin güçleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karneden teşekkür almak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine alamet eder.

Rüyada karnede takdir almak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karneyi iyi görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun karnesini görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işaret eder.

Rüyada okulda karne almak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments