Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf karne görmek

Rüyada zayıf karne görmek

Rüyada zayıf karne görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, büyük bir işe kavuşacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf karne gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Rüyada karnede zayıf görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada karnede zayıf not görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf karne görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalettir.

Rüyada karnede takdir almak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun karnesini görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada karne günü görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kazancını çoğaltacağına, sürekli tartışacağına yorulur.

Rüyada karne aldığını görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karne almak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments