Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okuldan karne almak

Rüyada okuldan karne almak

Rüyada okuldan karne almak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada okuldan karne almak gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada okulda karne almak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada okuldan karne almak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada okul karnesi almak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada okul karne görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada okul karnesi görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada karnede zayıf not görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulur.

Rüyada karnede zayıf görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada karnede teşekkür belgesi almak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments