Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul karnesi görmek

Rüyada okul karnesi görmek

Rüyada okul karnesi görmek rahat geçinerek yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulur.

Rüyada okul karnesi gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Rüyada okulda karne almak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada okuldan karne almak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, aşama göstermeyeceğine delalettir.

Rüyada okul karnesi görmek içinin ferahlayacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul karnesi almak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada okul karne görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, rahat ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada karnede zayıf not görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karne günü görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada karne almak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments