Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağlar görmek

Rüyada karlı dağlar görmek

Rüyada karlı dağlar görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, aydınlığa çıkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulur.

Rüyada karlı dağlar gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Rüyada dağların üstünde kar görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağdan kaymak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada karlı dağları aşmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ üstünde kar görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına rivayet eder.

Rüyada dağları karlı görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada dağ kar görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada dağda beyaz kar görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments