Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ kar görmek

Rüyada dağ kar görmek

Rüyada dağ kar görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, rızkın artacağına, işlerinin gerileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ kar gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ ve kar görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada kar ve dağ görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağa çıkmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ üzerinde kar görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karlı bir dağa tırmanmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalettir.

Rüyada kar yağmış dağ görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çok büyük ses getireceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulur.

Rüyada dağa kar yağmış görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments