Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın alyans taktığını görmek

Rüyada kocanın alyans taktığını görmek

Rüyada kocanın alyans taktığını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kocanın alyans taktığını gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Rüyada kocanın alyans taktığını görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına delalettir.

Rüyada kocasının alyans taktığını görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, tövbelerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada alyans ve tek taş taktığını görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine işarettir.

Rüyada altın alyans taktığını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının alyans taktığını görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının alyans taktığını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin alyans taktığını görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, hayatının zorlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments