Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin alyans taktığını görmek

Rüyada erkeğin alyans taktığını görmek

Rüyada erkeğin alyans taktığını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, zor durumlarda kalacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin alyans taktığını gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada bir erkeğin alyans taktığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin alyans taktığını görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada altın alyans yüzük taktığını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada kocanın alyans taktığını görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının alyans taktığını görmek yarasını saracağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin alyans taktığını görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kadının alyans taktığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Rüyada altın alyans taktığını görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments