Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin alyans taktığını görmek

Rüyada birinin alyans taktığını görmek

Rüyada birinin alyans taktığını görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin alyans taktığını gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada başkasının alyansını taktığını görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada alyans yüzük taktığını görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin alyans taktığını görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin alyans taktığını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altın alyans taktığını görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, eksiklerinin farkına varacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın alyans yüzük taktığını görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının altın alyans taktığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin alyans taktığını görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, hayatını yoluna koymaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments