Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının alyans taktığını görmek

Rüyada kadının alyans taktığını görmek

Rüyada kadının alyans taktığını görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada kadının alyans taktığını gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Rüyada kadının alyans taktığını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin alyans taktığını görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, şansının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin alyans taktığını görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin alyans taktığını görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının alyansını taktığını görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine inanılır.

Rüyada altın alyans yüzük taktığını görmek zarara uğrayacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada başka birinin alyans taktığını görmek evindeki huzurun bozulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments