Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağ görmek

Rüyada karlı dağ görmek

Rüyada karlı dağ görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada karlı dağ gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada dağa kar yağmış görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada dağa kar yağdığını görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada dağın üstünde kar görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağı görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karlı dağdan kaymak kişinin gönlünün ferahlayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın üzerinde kar görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak hep dua edeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, can bulacağına delalettir.

Rüyada karlı dağda kaymak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments