Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın üzerinde kar görmek

Rüyada dağın üzerinde kar görmek

Rüyada dağın üzerinde kar görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mal sahibi olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada dağın üzerinde kar gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Rüyada dağa kar yağmış görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağdan inmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağa kar yağdığını görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına yorulur.

Rüyada karlı dağda kaymak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işarettir.

Rüyada dağları karlı görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Rüyada karlı dağa tırmanmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağların üstünde kar görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada dağ üzerinde kar görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments