Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeyi kapatmak

Rüyada memeyi kapatmak

Rüyada memeyi kapatmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, stresten uzaklaşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına rivayet eder.

Rüyada memeyi kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada memeyi kapatmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, daha büyük adımlar atılacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada karısının memesini emmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada memeden emzirmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada memeyle oynamak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işarettir.

Rüyada kadın memesi yalamak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, önünün kapanacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada koyun memesi görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada memede ur görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, zengin olunacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Rüyada memede irin görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, uzun sohbetler edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments