Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Dikkatle düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet eder.

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Rüyada bekar birinin evli olduğunu öğrenmek belalı kimselerle karşılaşacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada bekarken hamile kalmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar ablasını hamile görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızını hamile görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments