Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğu öğrenmek

Rüyada hamile olduğu öğrenmek

Rüyada hamile olduğu öğrenmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bir araya geleceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada hamile olduğu öğrenmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu öğrenmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada ikiz bebeğe hamile olduğunu öğrenmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulur.

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, tazeleneceğine, zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına yorulur.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, prestij kazanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Rüyada erkek bebeğe hamile olduğunu öğrenmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments