Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını görmek

Rüyada karısını görmek

Rüyada karısını görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, üçüncü gözünün açılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, umutlarının biteceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısını gördüyseniz:

  • Maddi veya resmi başlıklı konularda olumlu değişiklikler yapmanıza katkısı olabilecek kişileri etkilemek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada karısını boşamak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşimin karısını görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına alamet eder.

Rüyada karısını hapiste görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ün sahibi birisi olunacağına delalettir.

Rüyada karısını aldatmak önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısının zina ettiğini görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada karılmış kına görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet eder.

Rüyada karısına küfür etmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments