Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını hasta görmek

Rüyada karısını hasta görmek

Rüyada karısını hasta görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yuva kuracağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısını hasta gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada karısını hasta görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının hasta olduğunu görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karısını çirkin görmek kısmetinin açık olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin karısını görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısını genelevde görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişah karısı olduğunu görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının bebek emzirdiğini görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karısının zina yaptığını görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments