Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi karısını görmek

Rüyada kendi karısını görmek

Rüyada kendi karısını görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi karısını gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada karısının aldattığını öğrenmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işaret eder.

Rüyada karısını başka erkekle görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, işlerinin yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısını başkasıyla evli görmek evlatlarından hayır bulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek sorunlarının yakında biteceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını sırtında taşımak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, dedikodu edeceğine alamet eder.

Rüyada karısını tokatlamak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karısını başkasıyla yatakta görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments