Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının aldatıldığını görmek

Rüyada karısının aldatıldığını görmek

Rüyada karısının aldatıldığını görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada karısının aldatıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ekonomik başlıklı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, rahatlığa ereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını aldatan koca görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısının aldattığını öğrenmek kendisini eve kapatacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek işlerin kara geçeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısını aldattığını görmek geç de olsa huzura erileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısının kendini aldattığını görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına inanılır.

Rüyada karısının aldatıldığını görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments