Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın karısını görmek

Rüyada arkadaşın karısını görmek

Rüyada arkadaşın karısını görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, geçmişi unutup geleceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın karısını gördüyseniz:

  • İletişim biçiminiz, farkı yaratacak olan asıl şey olabilir.

Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın karısını görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının karısıyla yatmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının karısını öpmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının karısını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını karısıyla görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada karıyı boşamak ters giden olayların düzeltileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada başbakan karısı görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çıkmaza düşeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments