Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımın ağladığını görmek

Rüyada arkadaşımın ağladığını görmek

Rüyada arkadaşımın ağladığını görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sonunda mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşımın ağladığını gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi düşündükten sonra belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada arkadaşının çok ağladığını görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı için ağlamak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını görüp ağlamak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşla ağlamak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, mutlu bir evliliğe alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ağlamak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarının ağladığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments